Roots&Hybrid Festival 2017

04.05 - 06.05 2017 Ridehuset, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Roots&Hybrid er en ny 3-dags international musikfestival i Ridehuset, Aarhus. Roots & Hybrid aspekterne dækker over musik der har rødder i et folk eller et sted, men som samtidig er nutidigt ved eksempelvis at fusionere forskellige genre. Betegnelsen nuancerer det, som i dag betegnes som verdensmusik og nutidig folkemusik.

Roots&Hybrid Festival 2017 byder på en total koncertoplevelse, hvor ikke kun musikken, men også rammerne er i højsædet. Ridehuset vil blive forvandlet til et gæstfrit idyl præget af den her helt særlige stemning af varme, gæstfrihed og behagelig uhøjtidelighed. Der bydes på alt fra tyrkiske delikatesser, arabiske vandpiber, lounge-miljøer eller en kold fadøl - alt sammen med til at skabe en særlig festivaloplevelse.

Line-up'et byder på nichepræget og nytænkende musik, som vi karakteriserer under musikprofilen Roots&Hybrid. Det er internationale anerkendte navne som Omar Souleyman og BaBa Zula, og det er spændende nationale navne som Kalaha, Hudna og AySay. Det endelige program favner 21 internationale anerkendte, europæiske upcoming og lokale bands.

*Partout-billet giver fri adgang under hele festivalen.
*Fremvisning af gyldigt SPOT-armbånd giver fri adgang.
*Der vil, hvis kapaciteten tillader det, blive solgt endagsbilletter i døren.
*Indtil kl 19:00, hvor musikprogrammet for alvor går igang, vil der være fri adgang for alle. Herefter kræves der fremvisning af Roots&Hybrid-armbånd, SPOT-armbånd eller eventuel endagsbillet.

Se mere på www.rootshybrid.dk eller Roots&Hybrid Festival 2017 på Facebook