DKK 195,00

Roots&Hybrid Festival 2018

10.05.2018 kl. 12:00 Rå Hal, Godsbanen, Aarhus C
Køb billet

Billetsalget slutter:

10.05.2018 kl. 12:00

DKK 195,00

Roots&Hybrid Festival 2018 vender tilbage med en 3-dags international festival i hjertet af Aarhus. Oplev danske og internationale navne i krydsfeltet mellem traditionelle rødder og nutidige strømninger!

10. – 12. maj inviterer foreningen det turkise telt atter indenfor til Roots&Hybrid Festival! Tre dage med et eksperimenterende og genrebrydende musikprogram i smukke rammer. Kom med til en varm, farverig og gæstfri festival, hvor nysgerrigheden hyldes og den fælles liveoplevelse er i højsædet. 

Musikken strækker sig fra lokale upcoming bands, over nye spændende europæiske acts, til store internationale headliners. Alle er de nøje udvalgt ud vores idé om Roots&Hybrid – traditionelle rødder i mødet med nutidige strømninger. 

Det endelige program byder på 17 koncerter og offentliggøres løbende. Allerede nu kan du glæde dig til den eksperimenterende DJ-duo Acid Arab(FR), det fremadstormende pysch/funk/folk-orkester Altin Gün(NL) og de talentfulde danske navne Abekejser, Gurli Octavia og Sherzandum.


*Partoutbillet giver fri adgang under hele festivalen

*Fremvisning af gyldigt SPOT-armbånd giver ligeledes fri adgang under hele festivalen

*Der vil i døren sælges et begrænset antal dagsbilletter, disse kan ikke købes i forsalg


Se mere på rootshybrid.dk eller på vores facebookside


Roots&Hybrid Festival 2018 støttes af Aarhus Kommune, SPOT Festival, Statens Kunstfond og Tempi